Verzenden

Verzenden
Verzending en afleveren van uw bestelling
 
           
 
* per post wordt altijd vooruit betaald
 
De bestellingen worden, met uitzondering van zeer grote of zware artikelen door TNT Post en TNT pakketservice verzorgt. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval krijgt u van mij een 3S streepjescode per e-mail toegestuurd. Met dit nummer kunt u op de site van TNT Post www.tracktrace.nlhet verzendtraject van uw pakket volgen.
 
Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom uit voorzorg aan altijd een regulier adres te gebruiken.
 
Tracktrace:
Het kan voorkomen dat u, na het klikken op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van de zending in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen met mij.
 
Artikelen die door de brievenbus passen zullen door mij per normale post worden toegezonden. Deze zendingen zijn niet voorzien van een streepjescode en kunt u dus niet met track en trace volgen. Grote of zware artikelen zullen via DHL of andere pallet transporteur worden toegezonden.
 
Bezorgkosten:
Bezorgkosten zijn als volgt:
Nederland: Prijzen TNT post.
 
België:        
Bij elke bestelling beneden 100 euro wordt er 7,50 euro orderkosten in rekening gebracht.
Bij een order van 100 euro of meer zijn deze kosten 3,95 euro.
 
 
Levertijden:
Ik lever uw bestelling doorgaans uit binnen 1 á 3 werkdagen.
De vermelde levertijden zijn onder voorbehoud. Mijn leveranciers leveren doorgaans volgens afgesproken datum. In de praktijk komen echter ook afwijkingen voor, waardoor er eerder maar ook later aan mij geleverd wordt. Uiteraard doe ik voortdurend mijn best, op afgesproken termijn,  uw bestelling af te leveren.
Mocht de afgegeven levertijd niet haalbaar zijn, dan berichten ik u daarover.
 
Vertraging tijdens verzending:
In uitzonderlijke gevallen doet TNT Post in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met mij.
Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoek ik u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u mij belt.
 
 
 
  • Er zijn geen producten gevonden.
34
Top

eCommerce by CubeCart